teisipäev, 6. november 2018

Oh sa issand!!!



Esimese nädala muljed

Cómo estás? Meil läheb juba paremini. Oleme sisse sulandunud Malaga igapäevaellu ja kõik loksub vaikselt paika. 

Lennud möödusid edukalt ning viperusteta vaid lennuk raputas üleliia. Kopenhaageni lennujaamas olid hinnad tunduvalt kallimad kui Eesti lennujaamas. Lõpuks maandusime Malaga lennujaamas (kõik elus ja terved). Seejärel oli segadus pagasi kättesaamisega. Vastu tuli meile Tribeka poolt saadetud bussijuht kes esimese asjana ütles: "No English". Pagasi pidime asetama järelkärru mis ei tundunud väga kindel valik (kas ikka jõuavad kohvrid hotellini!?). Järgnes 30 minutiline bussisõit "elamiskoha" juurde. Esimesed muljed olid üsna shokeerivad. Võttis aega et harjuda. Järgmine päev oli vesine linnatuur ning kolmandal päeval kohtusime juba enda uue töökohaga. Esimene küsimus. Kuidas me sinna ära mahume? Omanik oli suht ok! 
Next thing. Käisime Cordobas. Umbes kahe tunnine sõit. Vaatamist oli palju, huvitav linn. Tellisime 90 euro eest süüa ja sõitsime koju tagasi. Suur aitäh giid Annale! 

Esimene päev tööl oli segane, 10% inglise keeles ja 90% viipelkeeles. Nüüdseks on juba selgem.

Tänaseks päevaks oleme jõudnud uude "koju". Märgatavalt mugavam ja soojem koht. Seltskond on hea ja kõik läheb paremuse poole. 



Eerik ja Karoliina. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar