teisipäev, 27. november 2018

Neljas nädal- töö, töö, töö


Järjekordne nädal seljataga ning aeg teha kokkuvõte. Ausalt öeldes ega millestki pikalt rääkida polegi. Nagu ikka on tehtud palju tööd mis võtabki enamus aja nädalast. Pärast tööd jällegi üpris väsinud ja õhtuti lihtsalt logelenud ja filmi vaatanud. 

Töö juures kaunistati see nädal ka hotelli vastuvõtt ära- kuused ning muu sinnajuurde kuuluv. Ning meie saime vastuvõtus, ooteruumis, jõusaalis ning nõupidamis ruumi koristada. Selline tunne, et neid poldudki kunagi puhastatud- valged lapid olid lõpuks ikka väga mustad. 


Üks päev jõudsin pärast tööd randa uudistama- avanes imeline vaatepilt. Kui ei oleks ise seda pilti teinud siis ei usuks, et see on reaalne pilt.
(Arvaks, et töödeldud ja internetist võetud)

Kodus on ka suht chill. Üksõhtu käisin vaatasin kuidas seal telekatoas see filmi vaatamine kõik koos on- jõudsin järeldusele, et eelistan siiski omaette. Siis vähemalt kuuleb ja saab ka aru mis filmis toimub. Vahepeal oli ka kööki tekkinud päris jube vaatepilt- elasime kui prügimäel. Aga pole ka imestada, meid on siin nii palju ja prügi viiakse ära vaid kord nädalas. Kui teaks kuhu prügi läheb viiks isegi vahepeal seda ära. Koristajad viivad igatahes käruga seda siit kuhugile. Lisaks veel meil köögis pidevalt uputab millegipärast, kuskilt kraanikausi alt või nõudepesumasina juurest ujutab terve köögi. 



Aeg on läheb siin väga kiiresti, ongi jäänud vaid üks nädal veel ja siis juba Koju! Igatsen lähedasi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar