laupäev, 17. november 2018

Kogemused


Mina olen meie reisiga siiamaani väga rahul olnud. Esimesel nädalal elasime küll üpris kehvas kitsamas korteris, kuid nüüdseks oleme sealt välja kolinud ja elame väga mõnusas kohas.
Iga päev kostub tänavalt tuppa inimeste muusika ja laulmine, mis hoiab tuju üleval.

Tunnen, et ka oma praktikakohaga on mul vedanud. Ei oodanud, et inimesed nii sõbralikud ja vastuvõtlikud oleksid. Inglise keelt kokad köögis väga hästi ei räägi, aga üldiselt oskavad nad siiski selgeks teha, mida teha vaja on. Ja kui kokad vahel keelega hätta jäävad, siis oskavad teenindajad natuke paremini inglise keelt ja aitavad välja.

Meile räägiti restoranis ka võimalusest ise neile Eesti traditsioonilisi toite teha päevamenüü jaoks. Algselt tundus mõte natuke hirmutav, aga üritasin sellest mõelda nagu väiksest väljakutsest endale. Niisiis pakkusin neile mõningad toidud välja ning kolmandal nädalal valmistasin kahel päeval menüü jaoks mulgiputru ja piimakisselli.
Tagasiside kokkadelt oli üllatavalt hea. Ei oleks arvanudki, et istun Hispaanias restoranis ja söön mulgiputru, mille kõrvale panin ka natuke salatit.


Malaga linn on ilus ja sellise sooja ilmaga võikski siia jääda, kuid ka koduigatsus on päris suur juba. Paarist viimasest nädalast aga võtame veel parimat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar