pühapäev, 18. november 2018

Kolmas nädal- rutiin ning nädalavahetus


Juba on möödunud 3 nädalat. See aeg on läinud ikka üllatavalt kiirelt. Üllataval kombel olen harjunud siin olema ja on välja kujunenud juba mingisugune rutiin. Kuna see nädal ei olnud väga erilisi sündmusi ka siis ei hakka igat päeva enam eraldi välja tooma vaid teen lihtsalt ühe lühida kokkuvõtte. 

Esmaspäev on mulle siin kui puhkepäev seega chillisin lihtsalt linnapeal ringi ja shoppasin veidike. Teisipäevast laupäevani on siin mul kõik suhteliselt rutiine- ärkan kell 8, lähen kella 9-ks tööle ning siis kui tööpäev lõpeb kell 15.00 käin tavaliselt poest läbi, et midagi süüa osta ning lähengi koju. Kodus puhkan veidike ning hakkan süüa tegema, teen tavaliselt korraga mitme portsjoni jagu, et saaksin tööle ka kaasa võtta. Tööl on ka täitsa enam-vähem. Töökaaslased on toredad ja vahepeal läheb aeg nii ruttu kuid siis teinekord jälle venib ning ei tahagi päev läbi saada. Tavaliselt läheb tööl viimased 1-1.5  h väga kiiresti, sest siis on kõht just täis saanud ning mõte,''natuke veel ja siis juba saabki koju'' motiveerib. 

Nädalavahetus oli juba pisut tegusam. Reede õhtul pärast tööd käisin Eleni ja Riinaga ühes restoran-baaris, see on meil siin kohe kodu lähedal 1-2 min kaugusel. Riina ja Elen sõid, kuid mina olin juba söönud siis tellisin endale veini. Hiljem tellisime Eleniga endale ka kokteilid ja lihtsalt jutustasime. Veidike pärast kella pool 1 läksime koju ning kella 2 aegu kuskil jäin tuttu.

 Laupäeva hommikul läksin ilusti tööle ning pärast tööd kodus oli katusel jällegi väike istumine- vesipiip ja lõbus seltskond. Kuna vein sai otsa ning poed olid kinni otsustasime Leana ja Kristoga sinna samma baari minna kus reede õhtulgi istusin, et võtta üks kokteil. Veidikese pärast liitusid meiega ka Riko ja Mihkel. Istusime ja jutustasime seal seni kuni baar sulgeti. (mulle isegi väga meeldib seal restoranis ja seal on meeldivad teenindajad, seega kavatsen sinna kindlasti veel tagasi minna) Otsustasime edasi liikuda Iiri pubisse. Neid on siin nii palju, aga läksime ühte veidike suuremasse, kus Leana ja Kristo olid ka varem käinud. Seal oli meeletult rahvast ega mahtunud istumagi seega leidsime uue ja samuti suurema Iiri pubi seal istusime ka natuke ning siis liikusime juba edasi kluppi mida Riko töökaaslased olid soovitanud. Ka seal oli väga palju inimesi. Tantsisime veidike ning liikusime koju. Sain magama alles pool 6 hommikul.

Pühapäeval magasin päris pikalt- kell oli juba üks läbi kui alles ärkasin. Mul oli väga nuudlite isu, seega otsisin enda lähedalt ühe Aasia restorani välja ning läksin süüa ostma. Ostsin hoopis veidi vürtsika riisi kanaga kaasa, et siis kodus filmi kõrvale seda süüa. See oli nii suur portsjon, et sain seda veel õhtul ka süüa ja isegi siis jäi järele. Õhtu mööduski filme vaadates ja lösutades. Mõnus on pärast pikka nädalat lihtsalt mitte midagi teha. See hotelli tubade koristamine nii väsitab- koju minnes ei kavatse enam pikka aega koristada. Vaene mees mul, kellele see kohustus siis langeb. 


Maitsev kokteil minu uuest lemmik restoranist




Cärol-Elizabeth Peterson

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar