kolmapäev, 31. oktoober 2018

Bon Voyage!


Hola Amigos¡
Como estas¿ me va bien :) 

Okei, ei unusta oma emakeelt ning jätkan eesti keeles. 
Kõigepealt alustan sellega, et lennureis läks hästi. Malagale jõudes suundusime korterisse, mis valmistas üllatusi. Aga muidu on kõik super. Inimesed ümber on väga toredad ja sõbralikud ning meie seltskond on ka väga hästi õnnestunud 😀
Eile käisime linnatuuril, mis osutus üpris märjaks. Jalanõud olid kõik läbimärjad. Küll aga leidsime lahendused- Kes viskas oma jalanõud ära ja kes pani radiaatori juurde kuivama.(Väike vihje: Mina viskasin ära😁) 


Liigume edasi tänasesse päeva (31.10)

Täna oli esimene praktika päev. Praktikat sooritan Mariposa Hotellis. Praktikal olles on kõige raskem suhtlemine. Keegi ei saa üksteisest aru. Tubade suhtes on kõik hästi, sain jälle uue nipi kuidas voodeid  paremini ja ilusamini teha. 
Oli ka väike arusaamatus täna. Lõuna pausi ajal. Kuna keegi ei öelnud, et paus kestab 10min, siis läks mul ja Cärolil 30min. Ja samuti ei teadnud me, et oma söök peab kaasas olema, seega saatis meid üks vanem toateenija välja sööma. Käisime hotelli lähedal restoranis. Tagasi minnes helistas meile Beatriz, et kus oleme ja miks hotellis pole. Rääkisime asja ära ja siis saime hotellis juhatajaga kokku, kes oli meeletult kuri meiega. Aga kuna me Hispaania keelt ei mõista, siis on meil üksteisest raske arusaada. Saime teada et hotellist me lahkuda ei või. 
Praktika hakkab Olema Teisipäev-Laupäev 9.00-15.00 

Homme sõidame naaberlinna ja vaatame mis eluke seal käib! 


Stay tuned for more...! 😉

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar